Bestyrelsesarbejde og advisory boards

Vi indgår i bestyrelsen og advisory boards hos flere mindre og mellemstore virksomheder, herunder finansielle virksomheder

Bestyrelsesarbejde og advisory boards er et vigtigt element at have fokus på, for at sikre virksomhedens drift og udvikling.

Vores partnere og advokater varetager forskellige roller i bestyrelsesarbejdet, herunder som bestyrelsesformand og almindelige medlemmer. I det konkrete bestyrelsesarbejde hjælper vi især med sparring på de juridiske og forretningsmæssige områder.

 

Udover bestyrelsesarbejde da indgår vi også i forskellige advisory boards for de virksomheder, der ikke ønsker en bestyrelse, men alligevel har brug for et organ til faglig og relevant sparring i relation til virksomhedens udvikling, drift mv.

 

Vores advokat og partner, Mette Haase Lindhardt, arbejder meget med bestyrelser og advisory boards og indgår selv i mange af disse, hvor hun bistår med netop strategisk udvikling og sparring generelt.

 

Kontakt endelig advokat og partner Mette Haase Lindhardt for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan bidrage i din virksomhed, herunder med etablering af en bestyrelse eller et advisory board.

Kontakt en af vores specialister

​Du er altid velkommen til at kontakte Lindhardt Steffensen Advokater for eventuelle spørgsmål.
Mette Haase Lindhardt

Mette Haase Lindhardt

Advokat (L), Partner
Læs mere
Jørgen Lindhardt Steffensen

Jørgen Lindhardt Steffensen

Advokat (H), Partner
Læs mere